Wednesday, May 30, 2012

Ne mbrojtjen Tende te jem!
Te lus Ty O Allah
ne mbrojtjen Tende te jem
se kush ka mbrojtjen Tende
shpetimin do te gjej.


Se kush ka mbrojtjen Tende
ne dynja si ecen keq
edhe ne ahiret shperblehet me xhenet.


Se kush ka mbrojtjen Tende
cdo problemi i gjen zgjidhje
ndersa ne Diten e Gjykimit
nga vapa i ben hije.


Se kush ka mbrojtjen Tende 
eshte i kenaqur perjete
edhe ne dynja edhe ne Ahiret.


Te lus Ty O Zot, te jem e sinqerte
dhe te jem ne mbrojtjen Tende 
me te vertete
se te falenderoj qe me mundsove 
te adhuroj O Zot, ne realitet.No comments:

Post a Comment