Thursday, July 12, 2012

Nje faqe e jetes (2)
Nise faqen e jetes me istigfar
ty, insha'Allahu te fal
per shume gjynahe qe i ke tejkaluar
e per shume te tjera qe i ke harruar


Nise faqen tende me adhurime
Allahu e vlereson perpjekjen tende
ka per te mundesuar kenaqesine e adhurimit
dijen dhe shtimin e perkujtimit


Allahu eshte Bujar dhe dhuron shume
Nise faqen tende te jetes me lutje shume
Lutu Atij qe ka mundesi per çdo send
Lutu Kujdestarit te Perhershem dhe Vigjilent
Perkujto sa here per ty eshte kujdesur
sa here te ka ndihmuar
nga shume situata, ty te ka shpetuar


InshaAllah vazhdonNo comments:

Post a Comment