Thursday, July 12, 2012

Nje faqe e jetes (1)
Jeta eshte nje Liber
ku faqet shfleton
nje faqe e librit
nje dite e jetes sate
ku veprat grumbullon
çdo dite ti e ploteson


Harron qe çdo dite
Faqet mbarohen
Harron qe çdo dite
drejt fundit shkohet
harron qe nje dite
kapaku i librit do te mbyllet
zemra jote valle do gezohet apo trishtohet
 

Faqet shfletohen
veprat grumbullohen
sprovat shtohen
jeta vazhdon
por deri kur
cilen faqe te jetes
ti akoma zoteron
 

Ecèn kalimtar ne kete jete
jeten tende me nxitim kalon
sa kohe te jetes tende ti harxhon
dhe ti veten,shume e justifikon
 

Nje faqe e jetes tende
ti çel çdo dite
Jeten tende,ti serish rinis
minutat e jetes tende serish vazhdojne
veç Zoti e di kur do perfundojne.
 

InshaAllah vazhdon.No comments:

Post a Comment