Thursday, July 12, 2012

Jeton ne hutim
Njeriu  nuk kupton argumentet
Dhe nuk trishtohet
Nga fakti se do te kalbet
Dhe se cfare prej tij kerkohet.


Perkedhelja e vetes
E ndihmon dhe neglizhenca
Kujdeset per interesat e shpejta
Nuk mendon per humbjet e mevonshme
E per diten e llogarise.


Nuk i merr keshillat
Per udhetimin e tij nuk pergatitet
Nuk kujtohet 
Dhe vazhdon te perkedhele veten
Pa u menduar
Derisa jeta ti kete perfunduar


I papergatitur
Ne mes erresires
Neglizhences
Papergjeshmerise
Jeton ne hutim
Derisa vdekja e  zgjon 
Perballet me realitetin qe e pret
Valle cfare perfundimi ky njeri 
do te kete !No comments:

Post a Comment