Friday, July 13, 2012

Faqe e Jetes (3)

Nise Faqen e jetes tende me Falenderime,
motoja jote Falendero,
kenaqesine e Allahut syno,
miresite e Allahut,kurre nuk shterojne,
falenderimi,miresite i mbron dhe i shton.


Nise Faqen e Jetes me vepra te mira,
syno,veri vetes qellim,detyra,
cakto orare,kohe per adhurime,
do te nevojiten veprat e mira,
ne stacionet e jetes qe vazhdojne,
je ti,ai qe faqen e jetes tende ploteson.


Sa vendqendrime qe te presin,
o rob i Allahut,
ke ngecur ne nje Faqe 
dhe nuk e di se çfarè po shkruan,
Cilat vepra po grumbullon 
dhe Cilat vepra ne faqet e tjera,ke kaluar.No comments:

Post a Comment