Saturday, April 6, 2013

Ji krenar o Selefi!Mes shume njerezve te tjere
qe ne humbje jane thelluar
Allahu i dhuroi Selefive
udhezimin - dhuraten me te cmuar


I zgjodhi i Lartesuari 
dhe i udhezoi ne rruge te drejte
i njohi me Islamin e paster
me Fene e vertete


Ji krenar o Selefi
se Allahu te ka nderuar
mes shume roberve te Tij
deshi ty me te udhezuar


Ndiqe rrugen e Selefeve
te pareve tane te mire
se kjo rruge - Menhexhi Selefi
eshte si pishtari qe ndricon ne erresire


Selefite pasojne
Kuranin dhe Sunetin
dhe e ndjekin me miresi
gjeneraten e Selefit


Larg bidateve, devijimeve
perpiqen te qendrojne
nga dijetaret e marrin dijen
e prej tyre perfitojne


Se te jesh Selefi
eshte nder dhe miresi
le te ndihemi krenar
e lavderimi i perket vetem Atij!No comments:

Post a Comment