Saturday, March 30, 2013

Te jesh Selefi eshte miresi!
Ne zemer ndjej gezim
nga syte me rrjedhin lot
disa lot lumturie
e lumturi qe s'e pershkruaj dot


Allahun e madheruar
me zemer e falenderoj
se une isha e humbur
e Ai me udhezoi


Ndihem kaq krenare
per menhexhin tim
eshte nder i madh per mua
dhe miresi prej Zotit tim


Se te jesh Selefi
per çdokend eshte miresi
falenderimi i perket Allahut
per kete begati


Ata i ka zgjedh Allahu
nder roberit e Tij
dhe i ka udhezuar
ne menhexhin Selefi


Ata kapen forte
pas Kuranit dhe Sunnetit
dhe i ndjekin gjurmet
e gjenerates se Selefit


Ata kane Sunnetin
ne vendin e pare
ndaj ti o Selefi
ji i lumtur e krenar


Falendero Allahun 
per kete miresi
qe ia di vleren
çdo Selefi!


No comments:

Post a Comment