Tuesday, October 23, 2012

Dita e Arafatit
Dita e Arafatit
Dita e premtuar
ku Allahu nga xhehenemi
shume ka per te liruar


Ne Arafat haxhinjte
mbyllin haxhin e obliguar
e disa te tjere ate te deshiruar
Gjithsesi O Zot
te lutem qe adhurimin
haxhinjeve t'ia kesh pranuar
te lus Ty o Allah
per te na meshiruar


Vetem Ty te adhurojme
per diten e Arafatit
qe na ke mundesuar
TY te falenderojme
Veç nje Dua te veçante
kam per ta kerkuar


Kur te lutem Ty
Une dhe selefite
qe kane per ta lexuar
te lus qe Duane
te na e kesh pranuar


Te lus Ty O Allah
me emrin me te bukur
qe te fshehte e ke lene
nuk e ke zbuluar
edhe pse dijetaret
per shume emra
kane argumentuar


Atehere Une te lus
qe ne Ahiret
te jem e shpetuar
Kenaqesine Tende 
deshiroj ta kem fituar


Ne kete dite te Arafatit
qe veç Ti ma ke mundesuar
te lus Ty o Allah
qe barra e mekateve 
te me jete larguarMe sinqeritet te lus
 dhe pendohem tek Ti
lus qe pendimin
te ma kesh pranuar 
dhe ne kete Dite te Arafatit 
prej gjynaheve inshaAllah
te jem pastruar


Ne diten e Arafatit
ne diten e premtuar
te me falesh gjynahet
e vitit qe vjen
dhe e vitit te kaluar.
No comments:

Post a Comment