Saturday, October 20, 2012

Bileta e udhetimit!
Bileta e udhetimit te jetes
eshte porositur
Une, nuk e di pse nuk jam pergatitur


Udhetimi i jetes, me ka filluar
ne udhe e shtigje, jam duke kaluar


Sfida e sprova, kjo jete te pret
udhetimi i jetes, nje dite do te mbaroje
valle jeta ime, se si do perfundoje


Valle, si nuk jam e ndergjegjesuar
bileta e udhetimit eshte porositur
destinacioni im eshte caktuar
jeta ime, grumbull ditesh duke u mbaruar


Cdo dite qe kalon 
ora e udhetimit shpejton
ne destinacionin tjeter kam per te shkuar
Berzahu dhe Ahireti perpara ne udhetimin tim
jane shtuar


Bileta e udhetimit 
eshte porositur
Valle per udhetim, a jemi pergatitur
destinacioni jone eshte caktuar
valle, a po punojme per Xhenetin e amshuar?!No comments:

Post a Comment