Tuesday, March 5, 2013

Deshmia e TeuhiditLa ilahe il-lAllah eshte deklarata
per shkak te kesaj deshmie
jane krijuar
qiejt dhe toka


Me te kombet jane ndertuar
te gjitha qeniet jane krijuar
shpatat e Xhihadit per t’a mbrojtur
kane luftuar


Ajo eshte manifestim i te drejtes se Allahut
mbi te gjithe roberit e Tij
ajo eshte deshmia e Teuhidit
baza e Besimit


Gjaku, pasuria dhe pasardhesit ne kete bote
jane ne mbrojtje per shkak te fjales se Teuhidit
ajo eshte nje mbrojtje nga denimi i varrit
dhe mburoje ndaj denimit te Zjarrit


Deklarata e Teuhidit eshte shpallja
pa te, askush nuk mund te hyje ne xhenet
e Teuhidi eshte litari
pa te cilin nuk eshte e mundur per te arritur Zotin e Vertete


Prej saj njerezit jane te ndare
ne te mjere dhe te lumtur
te pranuar dhe te refuzuar
tokat e Kufrit dhe tokat e Imanit
prej saj jane vecuar


Dhe kjo eshte shtylla e Islamit
qe mbart Sunnetin
kushdo qe fjalen e fundit thote "La ilahe il-lAllah "
do te fitoje Xhennetin


No comments:

Post a Comment