Saturday, December 8, 2012

Moter behu diamant!
Ji krenare motra ime
ty Allahu me Islamin te nderoi
te zgjodhi mbi grate e botes
dhe te udhezoi


Moter behu diamant i fshehur
jepi bukurise tende vlere
vishu me veshjen Islame
se mbulesa per ty eshte nder


Zbukuroje fytyren tende
duke marre abdes pese here ne dite
duke e lare fytyren tende
ajo porsi Nur shendrit


Zbukuroji syte e tu
duke e ulur shikimin
ndaj meshkujve te tjere
qe tek burri yt te kesh
me shume vlere


Kujdesu per familjen
behu e degjueshme dhe burrin respekto
edukoji femijet e tu
dhe per shperblimet shpreso


Motra ime e dashur
pergatitu per udhetim
devotshmeria ty te ka hije
deri ne amshim


Mesoje Fene e Allahut
dhe kapu per Kuran dhe Sunet
behu Selefije
ne rrugen e drejte


Le te jene shembuj per ty
grate e Profetit alejhi selam
ne Fe, ne sjelljen tende
 edukate dhe moral


Degjoji urdhrat e Zotit
motra ime ne Islam
lumturia e Dunjase dhe Ahiretit
eshte ne kete ane


Moter behu diamant
Allahu ty te nderoi
me gjuhen e Profetit te Tij te mesoi
qe te jesh besimtare e Zotit
e ditur, e devotshme, me moral te larte
 qe te jesh... si nje diamant!2 comments: