NdiqeShtegunEdijes* Synon te perhape diturine nen driten e Kuranit dhe 
Sunnetit, sipas metodologjise te te pareve tane te mire.

* Synon te ndihmoje propagandimin e Dauas Selefije 
ne trojet shqipetare.

* I servir lexueseve materiale me tematika te ndryshme, 
fet'ua te dijetareve Selefi, materiale te ndryshme ne lidhje 
me motren muslimane,Thenie Selefie, Ajete apo Hadithe 
te permbledhura sepse vertete Perkujtimi i ben dobi besimtareve!

*Materialet me fet'ua te dijetareve jane te perkthyera 
nga gjuha angleze dhe kontrollohen nga njohes te gjuhes 
arabe duke shpresuar per korrektesi ne transmetimin e dijes.

*Publikimi i ketyre materialeve eshte e drejte e vetem ketyre Uebfaqeve: ForumiSelefi.net, Selefi.org, AudioSelefi.org.*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
NdiqeShtegunEdijes
{faqe blogu}

NdiqeShtegunEdijes eshte nje blog selefi qellimi i te cilit 
eshte perhapja e Diturise nen driten e Kuranit dhe Sunetit 
sipas metodologjise te te pareve tane te mire 
me ane te publikimit te shume materialeve te cilat 
percjellin Fetva te Dijetareve Selefi, 
dhe poste me tematika te ndryshme. 
Lusim Allahun qe te na drejtoje drejt Shtegut te Dijes 
duke iu permbajtur thenies: 
"Te mesojme, te praktikojme, te therrasim, te durojme! 
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

NdiqeShtegunEdijes
{Kanali ne YouTube}

NdiqeShtegunEdijes eshte nje kanal selefi qellimi i te cilit 
eshte perhapja e Diturise nen driten e Kuranit dhe Sunetit 
sipas metodologjise te te pareve tane te mire 
me ane te publikimit te shume vidiove te cilat percjellin 
Fetva te Dijetareve Selefi 
me tematika te ndryshme si dhe do te publikohen 
shume lexime te bukura nga Kurani Kerim, 
Shpresojme qe te perfitoni nga vizita juaj ne kanalin tone. 
Lusim Allahun qe te na drejtoje drejt Shtegut te Dijes 
duke iu permbajtur thenies: 
"Te mesojme, te praktikojme, te therrasim, te durojme!" 

~~> Shpresojme qe te perfitoni nga vizita juaj ne NdiqeShtegunEdijes!1 comment:

 1. La Ilahe Il-lall-llah
  Ti qe erdhe ne këtë botë
  falënderoju te lumit Zot
  Jo rastësisht ti këtu je
  përgjegjësi të madhe ndaj krijuesit ke.
  Si krijesë shume e çmuar
  pos Iblisit të gjithë tu nënshtruan.
  Tu dha toka te jetosh
  vepra të mira te punosh.
  Gjera të bukëra të shijosh
  Zëra te këndshmen te dëgjoje-she
  shije te bukura te shijosh
  jetën i lumtur ta jetosh.
  Të martohesh e familje të krijosh
  fëmije-të e tu ti edukosh
  Por një gjë ti mos harro
  nga ky Dinë mos u largo.
  Qka do te besh ti ne këtë jetë
  llogarinë e gjen ne ahiret.
  Dije mire ti o njeri
  për gjdo vepër ka llogari.
  Mos u habit ti ne këtë jetë
  sepse vdekja pa pritur te vjen
  se din egjeli ku te gjene
  pergaditu ti për ahiret.
  Fjalë te ëmbla qe s' rendojnë
  vepra te mira qe shume peshojnë
  I veçuar të mbetet namazi
  mos e harro Haxhin e jepe zekat-in.
  Tu ndihmosh të varfërve dhe shoqërisë
  vizito të sëmurit dhe invalidë
  Lexo lexo shumë ti për këtë Din
  elif lam është vepër e mier.
  shumë të lexosh dhe meditosh
  për këtë Dinë ne rrugë te drejtë
  ti ta kesh si mision të shenjtë
  këtë fe të bukur ta promovosh
  shumë sevape do te fitosh.
  Shpërndaj libra dhe këshilla të mijëra
  se kështu të shtohet tu pasuria.
  Ushqim shpirti ta kesh kuranin
  lyp pendimin gjatë namazit.
  Pasuria jote te jetë Zeka-ti
  udhëtim i shenjte të jetë Haxhi
  ku do te shkosh dhe kudo të jesh
  ty egjeli prapa te pret.
  Veprat e miera te ndihmojnë
  e namazi ty të shpëton.
  Lutu lutu shumë dhe bërë ibadet
  se Zoti është i madh e banë rahmet.
  Aji të dënon por edhe të falë
  aji të jepë dhe të sprovon.
  Aji është një e tjetër s' ka
  La ilahe il-lall-llah
  Hatem Salihu Medvegje

  ReplyDelete